Wij zijn een leuke groep van 9 kinderen en 2 leiding. De groep is soms wat groter doordat er gasten zijn. Dat vinden we erg gezellig. We zitten in groep 5 en 6 van de basisschool en daar is ons programma op aangepast. Hierdoor is het welke keer weer leuk om iets te horen over de Heer.

We beginnen zodra de kinderen naar de zondagsschool gaan. We verzamelen ons dan bij de deur met jas aan, want wij gaan naar een ander gebouw. Wij zitten in het gebouw van Korteland, daar mogen wij hun kantine gebruiken. Als we daar zijn, beginnen we met liedjes te zingen en we kunnen vertellen wat we hebben meegemaakt of als we ergens mee zitten mogen we dat ook vertellen. We krijgen ook de mogelijkheid om ergens of voor iemand te bidden als we dat willen.

Daarna drinken we wat met wat lekkers en dan krijgen we een verhaal te horen. Dat is soms spannend, leuk grappig of verdrietig maar het gaat wel altijd over God. Soms kijken we een video.

We maken bijna elke week een werkje. Soms een puzzel, kleurplaat of een tekening. Maar ook kunnen we knippen en plakken. We vermaken ons elke week weer.

Met andere woorden: we hebben een leuke groep en een leuk uur met elkaar.

Contact

Vrije Baptisten Gemeente Nieuw-Lekkerland
p/a Mattenbies 1
2957 RJ, Nieuw-Lekkerland
E. info@vbgnl.nl


Privacyverklaring

Ga naar boven